Doe het zelf

Voor iedere klus en al het gereedschap kun je terecht in onze doe-het-zelfzaak. Of het nu gaat om dat ene schroefje of een op maat gemaakte plank; alle klusartikelen zijn bij ons op voorraad. Zo kun jij snel verder met jouw klus in het huis of in de tuin. Natuurlijk kun je ook altijd bij onze experts terecht voor hulp en het beste klusadvies.

Hoe kunnen wij jou helpen bij jouw klus?

Goedkope schroeven
Elektrisch Gereedschap
Bouwmaterialen
Gereedschap
Verlichting
hout

De kwaliteit van onze producten staat daarom altijd bovenaan; of het nu gaat om ijzerwaren, elektra, bouwmateriaal of (elektrisch) gereedschap. Door kwaliteit te leveren borgen we niet alleen een stukje duurzaamheid, maar dragen we ook graag bij aan jouw eigen veiligheid tijdens en na het klussen. Heb je vragen over het gebruik van onze producten? Twijfel dan niet om ze te stellen!

koperwerk
verf-820x1000PX
Vloeren-820x1000PX
Elektra benodigdheden

Wij staan klaar voor de doe-het-zelver die graag in huis of in de tuin bezig is. Dit uit zich in onwijs veel productcategorieën. Van tuingereedschap en -benodigdheden tot zonwering en van huishoudartikelen tot de mooiste kleuren verf. Bij Sluyk zorgen we ervoor dat klussen weer leuk, makkelijk en betaalbaar wordt. 

binnendeuren
buitendeuren
Schutting lekkerkerk
pot grond
Zonnescherm
tuingereedschap
zonwering
groot assortiment bouwmarkt
Bouwmarkt groot assortiment