Wij hebben de keuken die jij zoekt!

In onze showroom vind je meer dan 35 keukenopstellingen. Onze ruime collectie bevat keukens voor ieder budget en iedere smaak. De complete lijn van het Duitse topmerk Rotpunkt staat garant voor een comfortabele keuken waar je jarenlang onbezorgd plezier van hebt. We bieden deze lijn dan ook met het volste vertrouwen aan. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stel al jouw vragen aan onze eigen keukenexperts.

Keuken Hout met zwart
Sfeervolle keuken
Greeploze keuken
Keuken lade indeling
Houten keuken

Houten keukens

Een houten keuken wordt vaak gezien als een klassieke keuken met een warm en duurzaam aanzien. Met zwarte details maak je een houten keuken echter ook gemakkelijk modern. Ontdek zelf de vele houtsoorten en -kleuren.

Eiland keuken

Modern, strak en netjes afgewerkt; dat is de uitstraling die je eenvoudig creëert met een greeploze keuken. Ervaar het gevoel en gemak van een greeploze keuken zelf in onze showroom.

houten front keuken
grijs-hout-staand-801x1200
Trend keuken
industriële keuken
Velvetgreen keuken
grepen keuken
inbouwapparatuur keuken
Zwarte keuken
laundry

Bijkeuken

Niet alleen voor keukens, maar ook voor bijkeukens ben je bij ons aan het juiste adres. Laat de stijl van keuken en bijkeuken in elkaar overvloeien voor een prettige eenheid in de ruimtes.

wit met hout

Trend keukens

Benieuwd naar de laatste trends in de keukenwereld? Onze experts weten precies welke kleuren en materialen dit jaar nieuw op de markt komen en helpen jou bij het ontdekken van deze keukenstijlen.

Keuken grijs
industriële keukengreep
landelijke keuken
Bijlkeuken

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Of je nu op zoek bent naar een landelijke, industriële of moderne keuken, wij zijn er om je te helpen. Met jaren ervaring, verrassende oplossingen en kennis van de laatste trends in de keukenwereld hopen wij samen de keuken te vinden die jou blij maakt. Wil je meer informatie of vrijblijvend advies?