Vloeren overzicht

Een nieuwe vloer kan iedere ruimte in huis een behoorlijke upgrade geven. Wij leveren verschillende soorten vloeren die geschikt zijn voor keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer. Laminaat, PVC en een ruim assortiment tegels voeren hierin de boventoon. We leggen je graag de voordelen en mogelijkheden van iedere vloersoort uit. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in de showroom om de vloeren zelf te ervaren.

Lichte-laminaat-vloer-1200x801
Visgraat vloer
kwaliteit pvc vloeren
Eiken laminaat vloer
Beton pvc vloer

PVC

Een PVC vloer is ontzettend sterk en geluiddempend. Dit maakt het een populaire vloer voor gezinnen. Daarnaast is PVC een geschikt materiaal om te combineren met vloerverwarming. PVC is verkrijgbaar in veel soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan beton- of houtlook.

Witte laminaat vloer

Laminaatvloeren kunnen in iedere kamer worden ingezet. Het laminaat is gemakkelijk te plaatsen en eenvoudig in onderhoud. Dit maakt dat het laminaat in vele huizen al terug te vinden is. Een dikkere laminaatvloer kan daarnaast ook nog eens tot wel 25 jaar mee.

Staand-vloer-laminaat-801x1200
Grijs klick pvc
houten pvc vloer
PVC visgraat
Beton tegels
Beton tegel
Beton tegel
1-Beige-tegelsr-1200x801
Beton tegels
1-patroon-tegels-1200x801
1-bruin-Grijze-tegels-1200x801
Grijze tegels met patroon

Tegels

Een tegelvloer biedt ontzettend veel keuze. Je kunt namelijk kiezen uit kleuren, vormen, materialen en patronen. De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat jij altijd een tegelvloer kunt plaatsen die bij jouw interieurstijl past. Een tegelvloer is eenvoudig te onderhouden en zien we daarom vaak terug in badkamers.

Kwaliteit tegels
1-visgraad-tegels-1200x801
Witte tegels